Open huis bij Stepteam Selles Kamperzeedijk

Sport

KAMPERZEEDIJK - Stepteam Selles Kamperzeedijk houdt zaterdag 31 maart en woensdag 4 april haar jaarlijkse 'open huis training'; een vrijblijvende mogelijkheid om kennis te maken met de step.


Het plaatselijke stepteam houdt wekelijks trainingen op zaterdagmorgen op Kamperzeedijk en op woensdagavond in IJsselmuiden. Hier wordt getraind voor onder andere nationale als internationale wedstrijden.


In Nederland wordt gestreden om de kickbikecupcompetitie. Deze gaat in april weer van start, met in september het Nederlands Kampioenschap als thuiswedstrijd.


Op de landelijke stepkalender zijn deze wedstrijden te vinden evenals talloze tochten door het hele land. Wie vrijblijvend kennis wil maken met de step is welkom om een training mee te maken. Op zaterdag begint de training om 10.00 uur aan de Kamperzeedijk (parkeerplaats Driester) en op woensdagavond om 19.30 uur in IJsselmuiden (parkeerplaats Oosterholthoeve).


Zorg zelf voor makkelijk zittende kleding, sportschoenen, een bidon met water en indien mogelijk een helm. Voor de training op de woensdagavond ook voor een veiligheidshesje en verlichting. Iedereen is welkom, al is vooraf opgave wel gewenst.


Voor meer informatie over het stepteam: www.stepteamkamperzeedijk.nl. Opgave kan tot en met 27 maart via mail:  secretaris@stepteamkamperzeedijk.nl.


 

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21