’s-Heerenbroek verliest bij Hoonhorst

HOONHORST – ’s-Heerenbroek was zaterdag in het derde bekerduel niet opgewassen tegen Hoonhorst. De ploeg van trainer Gert Vosjan ging met 3-0 onderuit en is uitgeschakeld. Na de 3-2 nederlaag bij FC Ulu Spor volgde zaterdag een tweede verlies in de poulefase. In het eerste kwartier leek het daar nog niet op., ’s-Heerenbroek verscheen vier keer alleen voor de keeper, maar scoorde niet. Vervolgens viel het doelpunt in de 20e minuut aan de andere kant. In de 60e minuut maakte Hoonhorst 2-0. Een kwartier voor tijd kwam Hoonhorst op 3-0 uit een strafschop. Trainer Gert Vosjan kreeg tijdens de voorbereiding te maken met blessures. “We hebben een smalle selectie. Daarom moesten we een beroep doen op enkele spelers uit onze B-jeugd. Die hebben ons echt uit de brand geholpen.”

Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 9 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden