Slechte fase na rust nekt Wilsum

WILSUM - Trainer Bart Ester heeft zijn periode bij Wilsum afgesloten met een nederlaag. In eigen huis werd met 0-3 verloren van kampioen Kloosterhaar. Wilsum had de tegenstander goed in de tang, maar gaf de wedstrijd vlak na rust weg. In de eerste vijf minuten na rust kreeg het drie tegentreffers om de oren.

Dit leidde tot frustratie bij trainer Bart Ester. "Vooraf hadden we afgesproken om het compact te houden. In de eerste helft ging dat prima. Daarna geef je alles in vijf minuten weg." De wedstrijd werd ingeluid door een leuk gebaar van Wilsum. De spelers vormden een erehaag voor de kampioenen. Daarna waren in het eerste bedrijf de beste kansen voor Kloosterhaar, maar lagen er ook mogelijkheden voor Wilsum.

Na rust ging het direct fout. In de 46e, 48e en 49e minuut kwamen de gasten tot scoren. Wilsum was het spoor bijster, maar bleef meer leed bespaard door goed keeperswerk van Gerhard Bolt. De oranjehemden wisten zich gaandeweg te herstellen en waren enkele keren dicht bij een doelpunt. Het bleef echter bij 0-3.

Na de wedstrijd was Ester het teleurstellende  gevoel snel kwijt toen hij door zijn spelers werd bedankt voor drie 'mooie' seizoen bij Wilsum. Ester heeft nog niet helemaal afscheid genomen. Op dinsdag 22 mei zit hij nog een keer op de bank bij Wilsum als de IJsselclub een  speciale wedstrijd speelt in het kader van het 75-jarig jubileum tegen een regioteam.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21