SNS Bank opent SNS Winkel in Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - De SNS Bank opent in Kampen aan de een SNS Winkel. De traditionele bankkantoren van SNS Bank maken plaats voor een landelijk netwerk van meer dan 250 winkels.

De SNS Winkel aan de Oudestraat wijkt qua inrichting sterk af van de traditionele bankkantoren van SNS Bank. Het is een plek waar iedereen gemakkelijk binnenloopt voor het inwinnen van informatie, het afsluiten van producten en voor hulp bij het bankieren via internet. In de winkel staan verkoopadviseurs die de klant helpen. Ook de openingstijden zijn anders: de winkel is open tijdens winkeltijden, dus ook op koopavond en op zaterdag.

SNS Bank zegt met de winkel in te spelen op de veranderende behoefte van de consument. De consument wil gemak en vrijheid, bijvoorbeeld om zelf te bepalen wanneer hij zijn bankzaken regelt. Stefan Bos, Manager Verkoop voor de SNS Winkel in Kampen, licht toe: "SNS Bank kiest ervoor om dichterbij haar klanten te komen. Door verruiming van onze dienstverlening via internet, de inzet van mobiele financieel adviseurs, ruimere openingstijden van SNS Klantenservice en een landelijk netwerk van winkels neemt onze toegankelijkheid sterk toe."