's-Heerenbroek krijgt weer te weinig tegen Swift '64

SWIFTERBANT - Net als in de eerste wedstrijd tussen 's-Heerenbroek en Swift '64 was er ook afgelopen zaterdag sprake van een gelijkwaardige strijd. Ook dit keer hield ''s-Heerenbroek niets over aan een competitiewedstrijd tegen Swift. De ploeg uit Swifterbant won met 2-1.In dit duel waren kansen schaars. In de eerste helft had de thuisploeg wat meer balbezit, maar de ploeg kon maar weinig creëren. Toch kwam Swift in de 20e minuut op voorsprong. Een matige breedtepass op het middenveld bij 's-Heerenbroek werd onderschept. Daarna liep de thuisploeg veel te gemakkelijik door de verdediging van 's-Heerenbroek heen: 1-0. Na rust waren de rollen omgedraaid en lag het initiatief het meest bij 's-Heerenbroek. Ook dit leverde weinig kansen op. In de 60e minuut kwam de ploeg van trainer Gert Vosjan toch langszij. Gilliam Bien liep met de bal van het doel weg. Hij draaide en werkte de bal vervolgens via een mooie lob over de keeper heen in het lege doel. Beide ploegen leken af te stevenen op een remise, maar tien minuten voor tijd maakte Swift toch nog de winnende treffer. Een voorzet vanaf de rechterkant ging via het hoofd van Koos Westert van 's-Heerenbroek in het eigen doel. Met deze goal kreeg Swift teveel. Een remise was meer op z'n plaats geweest.