Eerste 'Open Coffee Kampen'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

 


KAMPEN - De eerste editie van de vrijblijvende netwerkbijeenkomst 'Open Coffee Kampen' vindt op 25 januari plaats in de Stomme van Campen. Alle ondernemers uit Kampen en omstreken zijn welkom.


In de afgelopen periode zijn initiatiefnemers Marnix Hacquebord (Smash Sound), Kim Stegeman (Kompbaan) en Sandra Tuinman (Felix Accountants & Belastingadviseurs) druk bezig geweest om bekendheid te geven aan de Open Coffee Kampen. De reacties zijn positief. Al veel ondernemers hebben aangegeven dat ze langskomen voor een kop koffie.


Groot netwerk


Bij de promotie van de Open Coffee Kampen worden Marnix, Kim en Sandra gesteund door hun ambassadeurs. Dit zijn Accomad, Berg Makelaardij, De Gilden Ontwikkeling, WEEVER B.V., Eventmate, Straetus Incasso, Prakton, Safetowear®, Klikk-IT, Felix Bedrijfsjuristen en Cock Grandia Corporate Governance. Samen bereiken de partijen een groot netwerk om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk ondernemers een kop koffie komen drinken tijdens de eerste bijeenkomst.


Wat is de Open Coffee Kampen?


Elke laatste woensdag van de maand kunnen ondernemers tijdens de 'Open Coffee Kampen' van 10.00 tot circa 12.00 uur bij de Stomme van Campen binnenlopen voor een kop koffie. Het enige wat vaststaat zijn de locatie en het tijdstip. Er zijn geen sprekers, de gesprekken voer je zelf. Doel is dat je na afloop kunt terugkijken op een nuttige ochtend met nieuwe contacten en interessante gesprekken.


Er is geen lidmaatschap nodig en het is gratis. Het enige wat je betaalt is je koffie. Er is voldoende parkeergelegenheid. Meer weten? Kijk dan op www.opencoffeekampen.nl.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05