Kavóca On Stage in Vestzaktheater

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

 


KAMPEN - Young Kavóca & Kavóca laten zich op woensdag 7 maart zien en horen in het Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal, binnen het lichte muziek programma: 'e-Motions'.


'Motions' staat voor beweging; deze avond is vooral Young Kavóca volop zingend in beweging te zien.  Bovendien is muziek een inspiratiebron, communicatiemiddel en een uitlaatklep voor emoties. De volwassen zangers van 'Kavóca' laten zich horen in kleine bezettingen binnen lichte muziek, musical en pop, in samenwerking met een live band als ook in a-capella close harmony. De avond duurt van 19.30 tot 21.45 uur. De entree bedraagt voor volwassenen 8,50 euro en voor jeugd tot en met 16 jaar 5 euro.


Young Kavóca


Wat zo'n vijf jaar geleden startte als een soort projectkoor, is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste groep zingende en dansende jongelui: Young Kavóca. Zij treden voor het voetlicht met eigentijds musical- en poprepertoire. De mix van muziekstijlen creert voor de jonge zangers een blijvende uitdaging. In samenwerking met Marcel Bruinewoud, dansschool Bruinewoud Wezep, werden songs voorzien van choreografie. Hierdoor leerde de jeugd nog energieker en met meer inlevingsvermogen en uitstraling te zingen. Veel aandacht is ook besteed aan wisselende outfits.


 


Kavóca Kids presenteert zich in eigentijds repertoire uit het Junior Songfestival, in afwisseling met Young Kavoca's musicalsolo's, -duetten en -ensembles uit onder meer Wicked, Hercules, Fame, Hair en Glee en kan men genieten van het nummer 'The A Team', populair van het programma 'the Voice of Holland'.


 


Kavóca
Het Kamper Vocaal Ensemble 'Kavóca' is een ambitieus kamerkoor, bestaande uit geschoolde amateurzangers, gedreven door hun gezamenlijke passie voor muziek. Het ensemble staat onder de bezielende leiding van dirigente, sopraan en zangpedagoge Luthine Postuma. 'Kavóca' blijft werken aan kwaliteit en zoekt voortdurend naar nieuwe inspirerende uitdagingen en uitwisseling met andere bevlogen musici in binnen- en buitenland. Het kamerkoor beschikt inmiddels over een breed repertoire van zowel klassieke- als lichte muziek en is in staat in korte tijd verschillende programma's uit te voeren. 'Kavóca' beoogt met name in de zangkunst, muziek voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.


 


* Zie voor informatie en optredens van Kavóca ook website www.kavoca.com & www.twitter.com/kavoca


 

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 20 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05