Swift ’64 te sterk voor ’s-Heerenbroek

’S-HEERENBROEK – In eigen huis is ’s-Heerenbroek de competitie begonnen met een nederlaag. Het gedegradeerde Swift ’64 was met 1-3 te sterk. In de eerste helft ging het gelijk op tussen beide ploegen. ’s-Heerenbroek kreeg echter de meeste kansen. Zo schoot Gilliam Bien tegen de lat en schoot Sjoeridj Beni net naast. Kansen waren er ook voor Wessel van Dijk en Gert Kwakkel. Na rust trok Swift ’64 de regie naar zich toe. De ploeg sloeg ineens genadeloos toe. In een tijdbestek van drie minuten (72-75e minuut) scoorden de gasten uit Swifterbant drie keer. Wim Kwakkel deed namens ’s-Heerenbroek in de 80e minuut wat terug. Ondanks de nederlaag was ’s-Heerenbroek-trainer Gert Vosjan tevreden. “Na de wisselvallige voorbereidingwas het veldspel vandaag beter. Gebrek aan scherpte in de afwerking heeft ons opgebroken.