Muzikaal weekend Plantage Kampen breidt uit

Partnerbijdrages

KAMPEN - In het weekend van 18 en 19 november valt er heel wat te beleven op de Plantage in Kampen. Op initiatief van de horecaondernemers van de Plantage is contact gezocht met Quintus centrum voor kunsteducatie, JAC 't Ukien en de uitbaters van de zaterdagmarkt om een gezellig weekend op poten te zetten.
Vrijdagavond start  Kampen's Got Talent, een talentenwedstrijd in samenwerking met Quintus en 't Ukien. Iedereen met een talent, jong en oud, mag zich inschrijven om te laten zien wat ze in huis hebben. In de jury zit onder andere wethouder voor cultuur Janita Tabak, de rest van de jury is nog even geheim.
Op de (overdekte!) markt kan iedereen zaterdag tijdens de Proeverij van Kampen komen proeven wat de verschillende zaken op de Plantage te bieden hebben, maar voor e?e?n keer speciaal gemaakt met ingredie?nten van de markt.
Het weekend wordt zaterdagavond afgesloten met Plantage Covered, waar onder andere evenementenband We Bin d'r Uut en de nieuwe Kampense formatie Kamikaze zullen spelen.
Toegang voor het hele weekend is gratis.
Inschrijven voor Kampen's Got Talent kan via www.plantagekampen.nl, waar ook meer informatie over het hele weekend te vinden is.