Kinderkledingbeurs in de Burgwalkerk

Partnerbijdrages

KAMPEN  - Het is bijna tijd voor de 51 editie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs die gehouden wordt in de Burgwalkerk aan de burgwal 59. De beurs vindt plaats op zaterdag 31 maart. De verkoop begint om 09.30 en duurt tot 12.00 uur.

Wie heel voordelig de zomergaderobe van de kinderen wil aanvullen, kan terecht op de beurs. Wie zelf kinderkleding en speelgoed in wil brengen, kan dat doen op vrijdag 30 maart tussen 18.30 en 20.00 uur in de Burgwalkerk. Inschrijven kan vanuit huis. Bel 4470006 of stuur een mail naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.com voor de werkwijze en een persoonlijke code.
Spullen die niet verkocht zijn, kunnen later opgehaald worden tijdens de uitbetaling op zaterdag 31 maart tussen 15.00 en 15.30 uur of achtergelaten worden voor kindertehuizen in onder andere Polen en Roemeni. De helft van de opbrengst van de verkochte spullen is voor de inbrenger.

De andere helft gaat dit keer naar het 'Mappa Mondo huis' in Wezep. Dit is een huis waar ernstig chronisch zieke kinderen kunnen verblijven die nergens anders meer terecht kunnen.