Jeugdig KHC onderuit bij Hatto Heim

HATTEM - Na het veiligstellen van de nacompetitie kan KHC de competitie rustig uitspelen. Dat was zaterdag te merken tegen Hatto Heim. Met veel jeugdige krachten ging KHC in de slotfase onderuit bij Hatto Heim (3-2).

Voor beide teams stond er niets meer op het spel en dat was te zien. Het publiek zag een potje zomeravondvoetbal. KHC-trainer Berry Wezenberg maakte van de gelegenheid gebruik om enkele jeugdspelers te laten ruiken aan het grote werk.

KHC kwam in de 7e minuut op voorsprong. Jonathan van Marle was de doelpuntenmaker op aangeven van Leroy Knol. KHC was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar moest op slag van rust wel een tegentreffer toestaan. Hatto Heim profiteerde van een Kamper verdedigingsfout. Even daarvoor was het ook al dicht bij de gelijkmaker, maar Ricardo Maurer bracht redding op de doellijn.

Ook na rust was KHC de betere ploeg Dit resulteerde in de 51e minuut in de 1-2 van Ronald Arends. Weer was Knol de aangever. In het laatste deel van de wedstrijd bracht Wezenberg nog enkele jeugdspelers in. Dat kostte KHC uiteindelijk de zege. Slecht uitverdedigen leidde tien minuten voor tijd tot de 2-2. Vijf minuten later scoorde Hatto Heim de winnende treffer.