Verdachte gooien bierglas gaat vrijuit

Partnerbijdrages

KAMPEN - De 34-jarige man uit Kampen die er van verdacht werd een bierglas naar de politie te hebben gegooid is diezelfde nacht nog in vrijheid gesteld. De politie had niet genoeg aanwijzingen dat de man daadwerkelijk de persoon was die een bierglas richting de agenten gegooid had. De broer van de verdachte belde dinsdag de redactie om dit recht te zetten.

"Mijn broer vindt het erg vervelend dat veel mensen nu denk en dat hij dit gedaan heeft", vertelde de man dinsdag nadat het bericht in De Brug verschenen was. "Zo'n jongen is hij helemaal niet. En dat blijkt ook wel, want de politie dient verder geen aanklacht in. Ik vind het vervelend dat dit achteraf niet is rechtgezet".

Het bericht over de mishandeling werd dinsdag 23 augustus gepubliceerd in De Brug. In het bericht wordt gemeld dat een 34-jarige man verdacht wordt van poging tot zware mishandeling, en dat hij aangehouden is in de nacht van 18 op vrijdag 19 augustus. Het incident vond plaats bij een horecagelegenheid aan de Buiten Nieuwstraat.