Ondermaats KHC onderuit

EDE - Een week na de verrassende zege tegen SDC Putten heeft KHC zaterdag een slechte beurt gemaakt. In Ede speelde KHC een matige wedstrijd en ontbrak het heilige vuur bij de Kampenaren. Resultaat was een 3-1 nederlaag bij Blauw Geel '55. KHC kwam wel goed uit de startblokken. In de 8e minuut opende Ronald Arends de score met een kopbal. Vlak daarna leek de topscorer van KHC op weg naar 0-2, maar de bal ketste af op zijn schoen. Na een kwartier zakte KHC weg. In de 20e minuut viel de gelijkmaker. Blauw Geel '55 profiteerde van slecht uitverdedigen bij KHC. Keeper Cor Straetemans kreeg nog wel een hand tegen de bal, maar een doelpunt kon hij niet voorkomen. Na deze treffer was KHC de onderliggende partij. In de 29e minuut schoot de uitblinkende Dick Hoefakker de bal keihard in de linkerhoek. KHC zat niet goed in de wedstrijd en daar kwam geen verandering meer in. Halverwege de tweede helft werd een fout in de Kamper verdediging weer genadeloos afgestraft. KHC kon daar weinig tegenover stellen. Het enige serieuze wapenfeit was een kopbal van Arends tegen de lat.