Onnodige nederlaag Zalk

ZALK - Zalk was zaterdag zeker niet minder dan DKB, maar moest toch genoegen nemen met een 0-1 nederlaag. De ploeg liet teveel kansen onbenut.
Trainer Dik Runherd sprak na afloop van een domper. "We hebben een achttal goede mogelijkheden gehad. Als je dan de trekker niet overhaalt, kun je niet winnen."

Uiteindelijk hield Zalk niet eens een punt over aan deze confrontatie. In de 38e minuut scoorde DKB.  De arbiter negeerde een vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter van Zalk. De bal zou de achterlijn hebben gepasseerd. Uit de daaropvolgende voorzet scoorden de gasten.

De grootste kans voor Zalk was voor Stefan van Ommen. In de 8e minuut ging hij alleen af op de keeper, maar hij slaagde er niet in om te scoren. DKB mocht keeper Karlo van de Wetering ook dankbaar zijn. De ervaren goalie van de ploeg uit De Krim maakte in dit duel een sterke indruk.