Rode Kruis organiseert High Tea in Havenoord

Partnerbijdrages

KAMPEN - Ter afsluiting van het seizoen hebben de vrijwilligers van het Rode Kruis een High Tea georganiseerd voor de dames van de handwerkgroep in Havenoord. Elke dinsdagochtend zijn 18 enthousiaste dames en vrijwilligsters van het Rode Kruis druk in de weer met handwerken. Zij doen dit in de socio-ruimte van Havenoord dat beschikbaar wordt gesteld door st. Welzijn Ouderen Kampen.  Wekelijks maken zij kaarten, breien popjes ,sjaals en er worden kleedjes en schorten geborduurd.

Met de vakantie voor de deur leek het de vrijwilligsters erg leuk om het seizoen op een speciale manier af te sluiten. Daarvoor hebben zij op de laatste dinsdag van het seizoen voor alle dames een High Tea georganiseerd.  Na een uitgebreide voorbereiding stonden er uiteindelijk zelfgemaakte hapjes klaar voor iedereen. Zo was er koffie of thee met soesjes, minitompoezen en kleine koekjes. Daarna kregen de allerlei andere hapjes.

Tussendoor werd er voorgelezen uit Gait-Jan en Annechien. Om 13.30 uur gingen de dames pas naar huis met nog een kleine attentie.

Het nieuwe seizoen gaat op zes september van start.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00