Woningen Renes Open Huizendag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tijdens de Open Huizendag op zaterdag 26 november zijn drie huizen van makelaardij Renes te bekijken. De woningen zijn gevestigd aan de Catharina Gillesstraat, dus na een korte wandeling is een goede indruk te krijgen van het aanbod in deze straat.

Aan de Catharina Gillestraat 11 is een leuke starterswoning te bezoeken. De vraagprijs is 115.000 euro kosten koper. De woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De woning kan gemoderniseerd worden. De woning is gelegen in een gezellige wijk, met winkelvoorzieningen op loopafstand. Een scherp geprijsde woning, waar makkelijk zelf een paleisje van te maken is.


Aan de Cath. Gillesstraat 21 staat een woning waarvan de vraagprijs 142.500 euro is. Hij heeft een woonkamer voorzien van een sfeerhaard. Een open keuken en drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Er is een bijkeuken met wasmachine-aansluiting. De cv ketel stamt uit 2006. De woning heeft een sfeervolle binnenplaats. De badkamer is compleet vernieuwd en de woning zelf is netjes afgewerkt.

De woning aan de Cath. Gillesstraat 35 is de grootste woning van de straat. Deze heeft een vraagprijs van 159.000 euro kosten koper. Deze heeft als enige woning in deze straat een tweede verdieping. Er zijn vijf slaapkamers. Op de eerste verdieping zijn er drie met daarnaast een moderne badkamer. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers te vinden met een berging. De woning is netjes afgewerkt en heeft een gezellige plaats.