We Bin D'r Uut organiseert Meet & Greet

Partnerbijdrages

KAMPEN - Blaasorkest 'We Bin D'r Uut (WBDU) organiseert op zaterdag 28 januari weer een Meet & Greet. Dit muzikale spektakel vindt plaats in Zalencentrum De Hanzestad in Kampen.
Naar aanleiding van de succesvolle eerste editie, moest er een vervolg komen. Tijdens een van hun optredens in het afgelopen jaar ontmoette WBDU dweil- en amusementsorkest de Lovehendels uit Putten. Vanuit muzikale passie beschouwt WBDU dit gezelschap als vrienden. Hierdoor ontstond het idee om ze uit te nodigen voor de jaarlijkse Meet & Greet. WBDU is verheugd over de toezegging van de Lovehendels en samen zullen zij dan ook garant staan voor een  gevarieerde muzikale avond.
Blaasorkest WBDU bestaat inmiddels uit een afgeronde formatie van 26 muzikanten die met veel enthousiasme en plezier spelen. Naast nieuwe muzikale hoogstandjes zal WBDU zich op de Meet & Greet  presenteren in een eigen nieuwe ontworpen outfit.  Nieuwsgierig?  Bestel nog gauw gratis kaarten via de website: http://www.wbdu.nl Kaarten zijn alleen via de site van We Bin D'r Uut te bestellen.