Caecilia zoekt 'stoere jongeman'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - Theaterkoor Caecilia voert in november 2012, na de komische opera 'Bandieten' in 2011, de musical Carousel van Hammerstein en Rodgers op. Het theaterkoor is voor de hoofdrol Billy op zoek naar 'een stoere en innemende jongeman'. Billy is het type ruwe bolster, blanke pit. Voor deze rol zijn zangkwaliteiten (tenorale bariton) een vereiste.

Op 28 januari wordt voor de rol van Billy en voor de dans een open auditie gehouden in het verenigingsgebouw aan de Noordweg 94 te Kampen. Voor alle informatie en aanmelding kunnen kandidaten terecht op de site: www.theaterkoorcaecilia.nl. Voor meer informatie en eventueel aanmelden kan men ook terecht op telefoonnummer 038-3314572.

In het liefdesverhaal Carousel wordt Billy Bigelow , een vlotbabbelende klantenlokker op de kermis, verliefd op een fabrieksmeisje uit een klein stadje aan de kust van Maine. Echter net voor de geboorte van zijn dochtertje komt Billy tijdens een overval om het leven. Jaren later krijgt hij toestemming om voor een dag terug te keren naar aarde om de dingen die hij tijdens zijn leven verkeerd heeft gedaan goed te maken - en om zijn dochter een heel belangrijke les te leren. Deze musical, bekend van 'If I Loved You" en 'You'll Never Walk Alone', belooft volgens de organisatie een prachtig schouwspel te worden met zang en dans.

Het koor zoekt ook nog naar dansers, mannen/vrouwen van hoog amateurniveau. In het ideale geval beschikken zij over zangkwaliteiten.

Ter versterking van het koor nodigt Ceacilia iedereen die het leuk vindt om aan deze productie mee te werken uit om op woensdagavond een kijkje te komen tijdens de repetitie.