KHC onderuit bij Lunteren

LUNTEREN - In een gelijk opgaande wedstrijd is KHC er niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen in de uitwedstrijd bij Lunteren. Mede door twee strafschoppen ging de ploeg van trainer Berry Wezenberg met 5-3 onderuit.

KHC begon wat slap aan het duel en sneed zich in de 5e minuut lelijk in de vingers door onnodig een strafschop weg te geven. Martijn Buitenhuis schoot raak. Zeven minuten later kwam Lunteren op 2-0 via een ingestudeerde corner. Na  een lage hoekschop stapten twee spelers over de bal heen. De bal kwam vervolgens terecht bij de vrijstaande Rick Degenaar, die doeltreffend afrondde. Al snel (19e minuut) deed KHC wat terug. Burak Alp scoorde uit een vrije trap. In de 30e minuut kwam KHC langszij. Damon Nouri verstuurde een goede pass op Ibrahim Tuncer, die alleen op de keeper afging en de 2-2 aantekende. Drie minuten voor rust maakte KHC achterin weer een onnodige overtreding, wat wederom werd bestraft met een strafschop. Ook dit keer scoorde Buitenhuis. Even later maakte Gerwin Hoogedoorn via een afstandsschot er zelfs 4-2 van.

Na rust kwam KHC weer terug. In de 72e minuut kopte Ronald Arends op fraaie wijze een voorzet van Justin Drost binnen. Daarna kon KHC niet doordrukken. Vijf minuten voor tijd werd Nick Notrot met rood weggestuurd. De KHC' er  maakte een afwerende beweging, nadat een speler op zijn voet ging staan. In blessuretijd scoorde Lunteren op bizarre wijze de 5-3. Bij een blessure leek het spel  stil te liggen en kwam de bal terecht bij Tom Diender. Die deed niets, waarna Degenaar de bal afpakte, er vandoor ging en scoorde.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00