Remise voor IJVV

IJSSELMUIDEN – IJVV is als promovendus in de tweede klasse G het seizoen begonnen met een gelijkspel. IJVV en Lunteren kwamen op Sportpark Den Uithoek uit op 1-1.IJVV stond binnen twee minuten op achterstand. Na een kwartier herpakte de ploeg zich en kreeg het meer grip. Vlak voor rust viel de gelijkmaker. Bettrick Schrijver scoorde uit een corner. Na rust zette IJVV meer druk op Lunteren. Veel uitgespeelde kansen leverde dit niet op. IJVV was vooral dreigend met afstandsschoten. De enige echte kans was voor invaller William Dekker. Hij schoot echter onbesuisd over. IJVV domineerde in de tweede helft, maar Lunteren bleef gevaarlijk in de counter. Vlak voor tijd ontsnapte IJVV. Keeper Albert Jan Meuleman pakte een inzet van Lunteren. In de rebound hobbelde de bal net naast het doel. Trainer Herben Visscher was vooral content met de veerkracht van zijn ploeg. “In het begin hadden we het moeilijk, maar we hebben ons goed hersteld en konden later zelfs domineren.”