Ontmoeting op de Biestemarkt Grafhorst

Partnerbijdrages

GRAFHORST - Ontmoeting, de hulp voor dak- en thuislozen is dit jaar weer van de partij op de Biestemarkt in Grafhorst. Dit jaar kunnen bij de kraam ook fotokaarten gekocht worden bij de kaartenbak van comite IJssel/Zwartewater van Ontmoeting.

Traditioneel is de kraam van Ontmoeting een vertrouwde verschijning op de Biestemarkt.  Behalve fotokaarten verkoopt het comite ook extra grote verse rookworsten, boerenslokadvocaat, geglazuurde hartjes en de traditionele cremestukjes. Verder van de warme bakker rozijnen- en suikerbroden. Voor de jeugd zijn er veel soorten snoep en is er de grabbelton.

De opbrengst van de verkoop tijdens de Biestemerk komt volledig ten goede aan het werk onder dak- en thuislozen en ex-gedetineerden. In Epe heeft de reformatorische stichting een woon-werkcentrum voor ex-gedetineerden en in Rotterdam een inloophuis voor dak- en thuislozen. Ook in Harderwijk is Ontmoeting actief met een nieuw inloophuis voor dak- en thuislozen. In Hummelo is een time-out voorziening voor dezelfde doelgroep geopend. In Hoek van Holland is Ontmoeting gestart met een sociaal pensioen. Zo worden vele zwakkeren uit de maatschappij op verschillende manieren geholpen.

Meer informatie over de Stichting Ontmoeting: www.ontmoeting.org