Go-Ahead bekert door

KAMPEN - Go-Ahead moest afgelopen in een tussenronde de laatste 32 zien te bereiken in het districtsbekertoernooi. Dat lukte. Derdeklasser Rood Wit werd met 4-1 verslagen. In de eerste twintig minuten leek Go-Ahead op weg naar een grote zege. Na vier minuten was de thuisploeg dicht bij de 1-0, maar Yoshua van Marle raakte de paal. Daarna werd Rood Wit omsingeld. Een treffer kon niet uitblijven. Een inzet van Jeroen van den Bosch werd nog van de doellijn gehaald, maar in de 12e minuut was het wel raak via Jurrian Zandbergen. In de 19e minuut schoot Hussein Raza tegen de paal. In het laatste kwartier voor rust zakte Go-Ahead weg. Vlak na rust scoorde Rood Wit de onverwachtste gelijkmaker. Daarna stelde Go-Ahead orde op zaken. Via een van richting veranderd schot van Zandbergen kwam de ploeg al snel weer op voorsprong. In de laatste tien minuten nam Go-Ahead definitief afstand via twee goals van Nick Bakker.

Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden