Raadspraat: Bert Weever VVD

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De Brug biedt de politieke partijen van de Kamper gemeenteraad in 2012 de mogelijkheid om een column in te sturen. Iedere week is een andere partij aan de beurt. Deze week de bijdrage van Bert Weever, fractielid VVD.

"Mooi dat de politieke partijen van Kampen de gelegenheid krijgen om een column in dit plaatselijke blad te mogen schijven. Dit plaatselijke blad, maar ook de plaatselijke omroep IJsselmond, vervullen een belangrijke schakel tussen politiek en burgers. Waar wij vroeger in Kampen nog een heus dagblad hadden met meerdere pagina's, moeten wij het nu stellen met een huis aan huis blad die tweemaal in de week ons van het plaatselijke nieuws voorziet, de verscholen Kamper pagina in de Stentor even niet meegerekend. Het kan verkeren....

De moderne media neemt momenteel een belangrijke rol over van de geschreven pers. Zo is Xandra Koster qua aantal Tweets absoluut kampioen, maar is onze wethouder Tabak uiteindelijk als Tweetkampioen uitgeroepen door het ambtelijke korps. Het delen van het wel en wee van haar konijn met de hele wereldbevolking heeft de doorslag gegeven. Raadsleden moeten tegenwoordig over meer kwaliteiten beschikken dan alleen die van debatteren.

De camera zoemt onverbiddelijk in op het bewuste raadslid die aan het woord is, met alle gevolgen van dien. Soms met een rood hoofd, genietend van[1] alle aandacht, krijgen de raadsleden de o zo bekende ster allures. Volgens de meest actuele roddels zijn er plannen in de maak voor een heuse Walk of Fame. Wist u trouwens ook dat er een top drie van best geklede raadsleden en wethouders is? Treep op nummer 1, Holtland op 2 en Elhorst op 3. Raadpleeg uw internet en oordeel zelf.

Met onze beste Bort op de melkbus is het feest compleet. Hij wordt door onze jeugd op handen gedragen en op zich is dat al een compliment waard natuurlijk.


Zo aan het begin van 2012 staan er weer heel wat serieuze zaken op de raadsagenda.


Nog tijd genoeg om een wat meer politiek inhoudelijke column te schrijven lijkt mij. Met de nawee van de feestdagen wil ik u allen vooral de allerbeste wensen geven voor het nieuwe jaar. Laten wij vooral genieten van alle voorrechten die wij hebben in deze mooie gemeente en vooral de positieve elementen koesteren."

Bert Weever,


fractievoorzitter VVD Kampen en IJsselmuiden.


 

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00