Sterke start 's-Heerenbroek in nacompetitie

OLDENZAAL - 's-Heerenbroek is de nacompetitie uitstekend begonnen en heeft zich donderdag een goede uitgangspositie verworven voor de return. In Oldenzaal won de formatie van trainer Gerrit Bien met 0-1 van Quick '20. Komende zaterdag is de return en dan heeft 's-Heerenbroek aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de nacompetitie.

In een aantrekkelijke open wedstrijd deden beide ploegen voor rust weinig voor elkaar onder. De beste kansen waren echter voor 's-Heerenbroek. Willam Dekker was enkele keren dicht bij een treffer, maar was niet trefzeker. Aan de andere kant was ook Quick '20 af en toe gevaarlijk.

Na rust trok 's-Heerenbroek het duel naar zich toe. Dat werd beloond in de 65e minuut met een treffer . Jan de Groot kopte raak. Vijf minuten later liet de routinier van 's-Heerenbroek een goede kans op 0-2 liggen. Hij schoot naast.

Trainer Bien was na afloop tevreden.  "We hebben een fantastische wedstrijd gespeeld. Eigenlijk hadden we dikker moeten winnen van een goed voetballende ploeg, maar we hebben wel een  goede uitgangspositie voor de tweede wedstrijd."

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 9 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 9 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 9 uur geleden