Veel kandidaten Business Event Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - De programmavoorbereidingen ten behoeve van de eerste editie van het Business Event gemeente Kampen verlopen voorspoedig. In korte tijd zijn er ruim vijftig kandidaten voorgedragen. Dit mag een succes genoemd worden en bevestigt dat het Business Event erg in de belangstelling staat bij ondernemers in de gemeente Kampen.


De nieuw geïnstalleerde voordrachtcommissie heeft de afgelopen periode de voordrachten gescreend op motiveringen en criteriavoorwaarden. De jury, onder leiding van notaris Robert Jan Tjeenk Willink, zal de voorgedragen bedrijven en personen uiteindelijk beoordelen. Het belooft spannend te worden welke ondernemers uiteindelijk genomineerd gaan worden en wie de felbegeerde Awards in ontvangst zullen gaan nemen.

Het Business Event gemeente Kampen wordt maandag 23 mei georganiseerd in de Stadsgehoorzaal in Kampen voor ondernemers uit de gemeente Kampen. Naast het officile programma wordt er een speciaal Netwerkterras ingericht voor ondernemers die tijdens de avond als belangstellende gasten aanwezig zijn. Hier kunnen ondernemers de relaties versterken en uitbreiden.


Rabobank IJsseldelta is de hoofdsponsor van het event en Ten Kate & Huizinga is official partner. Het Business Event wordt verder ondersteund door de gemeente Kampen, de Kamer van Koophandel, media- en businesspartners en de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen uit Kampen en IJsselmuiden.

Voor kaartreserveringen kunnen belangstellenden terecht op onze website www.nbe.nu. Voor algemene informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Anna-Marie Soeterboek, Event Manager bij Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per email anna-marie@nbe.nu.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00