KHC mild voor Hatto Heim

KAMPEN - KHC was zaterdag op Sportpark De Venen veel te sterk voor Hatto Heim. De Kampenaren kregen enorm veel kansen, maar wonnen met slechts 2-1 van de ploeg uit Hattem.

Het verschil tussen beide ploegen was groot. Hatto Heim kwam nauwelijks in het stuk voor. Het regende kansen voor het doel van de gasten uit Hattem.

KHC was vanaf het begin gevaarlijk in dit duel, maar het thuispubliek kon pas in de 20e minuut voor het eerst juichen. Damon Nouri, die deze middag vele kansen onbenut liet, was dit keer trefzeker. Hij werkte een voorzet van Remon Abma in het doel. Daarna verzuimde KHC om verder weg te lopen.

Na rust was het beeld van de wedstrijd hetzelfde. KHC was vaak gevaarlijk en Hatto Heim had weinig in te brengen. In de 65e minuut tekende Jonathan van Marle voor de 2-0 door de bal strak in de linker benedenhoek te schieten.

Hiermee leek de wedstrijd beslist, maar een minuut voor het verstrijken van de officile speeltijd schrok KHC wakker toen Hatto Heim uit het niets de 2-1 aantekende. Dit bezorgde KHC een zenuwachtig slot, ook omdat de arbiter maar liefst tien minuten blessuretijd bijtrok. Echte grote kansen bleven echter uit voor de gasten.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden