Cursus 'verhalen schrijven'

Partnerbijdrages

KAMPEN - In 'Havenoord'aan de Noordweg 1-38, wordt vanaf maandag 14 november een cursus 'Verhalen schrijven', gegeven door stadgenoot en bekend thrillerschrijver Jacob Vis. Om de winteravonden te vullen biedt Stichting Welzijn Senioren deze cursus aan, speciaal voor 55-plussers  De stichting hoopt met deze cursus mensen een handvat te bieden om hun wens om te gaan schrijven, hun leven op papier te zetten, te verwezenlijken.  Een mooi naslagwerk voor de familie of een persoonlijk document.


In tien lessen leer je waarom je schrijft, wat je motief is en hoe je het opschrijft. De lessen vinden plaats in de socioruimte bij Havenoord tussen 14.00 en 15.30 uur.


 


Jacob Vis
Cursusleider Jacob Vis schreef onder meer 15 thrillers, waarvan er zes genomineerd werden voor de Gouden Strop en de Diamanten Kogel, de jaarprijzen voor de beste misdaadromans in Nederland en Belgi. Nu schrijft hij een literaire roman.
Vis  wil cursisten laten onderzoeken wat hun motivatie is om te gaan schrijven, waarom doe je het.  Cursisten zijn vrij in wat ze willen schrijven, een fantasieverhaal, eeneigen verhaal of een gedicht.


Jacob geeft ook advies over schrijfstijl en grammatica.  


 


De cursus kost  49,50 voor 10 lessen en opgave kan tot t 7 november,  max.  8 personen, (Stichting Welzijn Senioren Kampen, 06-25387490, s.wind@sws-kampen.nl, www.sws-kampen.nl)