Zure nederlaag IJVV bij SVI

ZWOLLE - IJVV is zaterdag tegen een zure 1-0 nederlaag aangelopen bij SVI. De IJsselmuidenaren waren in de eerste helft heer en meester maar drukten dat niet uit in de score. Na rust zakte de ploeg ver weg. Een treffer van SVI uit een corner werd IJVV uiteindelijk fataal. IJVV maakte in de eeste helft een goede indruk. SVI werd stevig onder druk gezet. Grote kansen leverde dit echter niet op. Wel was IJVV enkele keren gevaarlijk via Chiel Buikema. Na rust haalde IJVV geen moment meer het niveau van de eerste helft. Het spel oogde rommelig. Omdat ook SVI matig acteerde viel er voor het publiek weinig te genieten. In de periode dat IJVV te ver uit elkaar speelde ging het mis voor de gasten. IJVV gaf twee corners weg en bij de tweede hoekschop in de 70e minuut was het raak. De bal werd bij de tweede paal binnengetikt. Daarna deed SVI er alles aan om het tempo uit de wedstrijd te halen. IJVV kende nog een gevaarlijk moment. Severin Simic werd op maat bediend door Jorin Koers. De IJVV'er kopte de bal echter op de lat. "In de eerste helft waren we beter, maar belonen we onszelf niet. Als we achterkomen valt er veel bij ons weg. Dan wordt er erg onrustig", aldus trainer Herben Visscher.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 6 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 6 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 9 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 17 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 18 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 18 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57