Zalk onderuit bij OWIOS

OLDEBROEK – Zalk heeft dinsdagavond de tweede bekerwedstrijd verloren. Tweedeklasser OWIOS won met 3-0 en hiermee kwam Zalk nog goed weg. Zalk moest het doen zonder de geblesseerden Aart Schreuder en Sander Vinke en Georgie Huisman. Vanaf het eerste fluitsignaal zette OWIOS de toon. Zalk liep te ver achteruit en liet het initiatief aan de thuisploeg. Dat leverde verschillende kansen op voor OWIOS, maar de ploeg scoorde niet in het eerste bedrijf. Dat veranderde na rust. Al na vier minuten was het raak via Cornel Balk. Daarna liet OWIOS enkele grote kansen liggen. Voor Zalk waren er wat spaarzame mogelijkheden. De beste was voor Michel Hamer, maar keeper Matthijs Kuiper bracht redding. In de 69ste minuut kwam OWIOS op 2-0 via Richard Schoeber na onoplettendheid in de Zalk-verdediging. In blesssuretijd maakte Henk Scheffel er nog 3-0 van.