Benefietconcert voor KiKa in Bovenkerk

Partnerbijdrages


KAMPEN -  In de Bovenkerk in Kampen vindt op 12 februari vanaf 19.30 uur een bijzonder benefietconcert plaats voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Medewerking wordt verleend door Ds. Arie v.d. Veer (meditatie), het Hervormd Mannenkoor (Grafhorst/IJsselmuiden) onder leiding van Freddy Veldkamp en Kinderkoor De Bromvlieg (Zwolle) onder leiding van Ellen Laninga-v.d. Veer.


Interview in de Dijk


In de Dijk van donderdag is een interview te lezen met Jettie Kamphof, die vijf jaar geleden haar docher verloor aan acute leukemie. Jettie en haar man zijn de initiatoren van dit benefietconcert.



Tijdens het benefietconcert wordt het orgel  bespeeld door Harry Hamer en de pianist is Johan Bredewout. Gastvrouw is Mirjam Bouwman (EO) en de algehele leiding is in handen van Freddy Veldkamp. De kerk is open vanaf 18.45 uur.

Toegangsprijs in de voorverkoop: 7.50 euro en voor kinderen tot tien jaar 2,50 euro. Aan de kerk zijn de kaarten 10 euro en voor kinderen tot tien jaar 4 euro.De opbrengst komt geheel ten goede aan stichting KiKa 'Kinderen Kankervrij'.


Voorverkoop: fam. Kamphof, Oude Wetering 112, Mastenbroek (na: 17.00), Fruithandel Van Lente, Burg. v. Engelenweg 155 (IJsselmuiden), Optiek Schrijver, Markeresplein 9, (IJsselmuiden), Boekketterie, Langestraat 130 (Genemuiden), Evangelische Boekhandel De Rank, Oudestraat 117 (Kampen) en Evangelische Boekhandel De Fakkel, Vechtstraat 72 (Zwolle).