Reflex klaar voor het nieuwe seizoen

Sport

KAMPEN - Reflex heeft zich vrijdagavond in de Reflex-hal gepresenteerd voor het nieuwe seizoen. De Kamper volleybalvereniging pakte zoals gewoonlijk weer groot uit. Naast de uitgebreide presentaties van de teams was er weer volop ruimte voor discussie over verschillende onderwerpen.

Na de teampresentaties ging Wim Schluter in gesprek met verschillende gasten Bij 'Aan tafel met Reflex' was er aandacht voor vroegere tijden, het Reflex van nu en de breedtesport. Daarna was het tijd voor de uitreiking van de nieuwe presentatiegids. De avond werd afgesloten met een volleybalwedstrijd tussen de huidige Reflex-selectie en een groep met spelers van vroeger. Met andere woorden: A-League versus Eredivisie.

Het hoogste volleybalniveau vormde uiteraard de rode draad tijdens de sponsoravond, aangezien Reflex dit seizoen terugkeert op dit podium. Reflex mikt op een plek bij de eerste acht. "Dit seizoen wordt het wennen voor Reflex in de A-League. Misschien kunnen we daarna in de middenmoot meedraaien", aldus Reflex-trainer Edwin Kamphuis.


(in de Brug van dinsdag 27 september een uitgebreid artikel over de sponsoravond)