Veldman toont het veranderende licht

Partnerbijdrages

KAMPEN - In het Rijk van Kunst is de hele maand januari een expositie te zien van Andrea Veldman. Zij is door de mensen achter het kunstenaarsinitiatief uitgenodigd om een maand lang in de expositieruimte 'te werken en om reageren' op de ruimte zodat dit vervolgens gexposeerd kan worden. De kunstenares toont het resultaat op zondag 30 januari van 14.00 tot 17.00 uur op de projectplek.

Het werk dat Veldman hier maakt ligt in het verlengde van haar reguliere werk. Ze heeft zichzelf ten doel gesteld om het veranderende licht in deze ruimte vast te leggen door middel van foto's en schilderijen. "Deze sporen van het licht fotografeer ik. Ik combineer ze met verf  door middel van raamschilderingen en ik schilder over elkaar heen op doek waardoor een ' lichtdagboek' ontstaat in de vorm van schilderijen en foto's."

Een beeldend verslag van de voortgang is te bekijken via Facebook op de pagina van Rijk voor Kunst.

Veldman wil de foto's die zij maakt laten afdrukken en exposeren. Hiervoor zoekt zij nog naar 'kunstsponsoren' zoals ze het zelf noemt. Iedereen die minimal 30 euro overmaakt voor het project, zorgt ervoor dat zij een foto op posterformaat kan afdrukken om te presenteren op 30 januari. Als dank wordt de person eigenaar van een foto naar keuze uit de serie.


Iedereen is welkom op zondag 30 januari, van 14.00 - 17.00 aan de Ebbingestraat 11 in Kampen. Kijk voor meer informatie op www.andreaveldman.com.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen gisteren
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00