Zalk knokt zich naar zege tegen Lemele

ZALK - In eigen huis heeft SV Zalk zaterdag de eerste competitiezege behaald. Lemele werd met 3-0 verslagen. Sander Vinke maakte twee goals.Zalk liet in de eerste tien minuten twee goede kansen onbenut. Daarna ging het duel tot de rust gelijk op. De thuisploeg kwam energiek uit de kleedkamers en zette Lemele onder druk. Dit leidde in de 50e tot een ongelukkige eigen goal van Lemele. Zalk verzuimde daarna enkele keren om de score uit te breiden. Schade leverde dit niet op voor de ploeg van trainer Dick Runherd. Vijf minuten voor tijd had Zalk wel geluk dat een schot van Peter Talen de onderkant van de lat raakte. Na deze ontsnappning besliste Sander Vinke het duel door in de 90 en 94e minuut te scoren.