Winst degelijk 's-Heerenbroek

'S-HEERENBROEK - 's-Heerenbroek heeft zaterdag de eerste zege van het seizoen geboekt. In eigen huis werd VSW met 2-0 verslagen. 's-Heerenbroek kwam in de 11e minuut op voorsprong. Gilliam Bien scoorde, na een mooie assist van Gert Kwakkel. Na rust drong VSW wat aan, maar gevaarlijk werd de ploeg uit Windesheim zelden. De thuisploeg was vooral slordig in balbezit, maar in de slotfase ging het weer beter draaien. Dat leidde in de 85e minuut tot de 2-0. Rob Henniphof knalde de bal in de kruising. Trainer Gert Vosjan sprak na afloop van een 'knappe prestatie'. "We hebben weinig weggeven. Het enige gevaarlijke moment van VSW was na de 1-0, toen VSW de bal raakte." Bij 's-Heerenbroek maakte Rob Koornberg zijn debuut. De verdediger kwam over van VV Kampen, dat zich vlak voor de competitie terugtrok uit de vierde klasse C. Koornberg na een half uur binnen de lijnen voor de geblesseerde Sander Pelgrom. "Hij moest even wennen, maar in de tweede helft deed hij leuk mee", aldus Vosjan.