DOS onderuit op Urk

URK - DOS Kampen kon zaterdag niet imponeren. Met name na rust had de Kamper ploeg geen antwoord op het fysieke spelletje van SV Urk. Door een treffer van Jan van Sloten verloor DOS met 2-1. DOS kon in de eerste helft nog aardig meekomen op Urk. In de 6e minuut kreeg de ploeg een grote kans. Keeper Cornelis Koffeman greep mis bij een diepe bal van Arnoud Post. Frank Post had de bal met links voor het intikken, maar liet vervolgens na buiten dringen. Zijn voorzet was vervolgens ongevaarlijk. Even later gingen schoten van Bennie Dunnink (Urk) en Frank Post voorlangs. Het spel golfde heen en weer. In de 27e minuut kwam Urk op voorsprong. Gerrit Tol profiteerde van een foutieve uittrap van DOS-goalie Wilco de Vries. Na deze openingstreffer waren er kansen voor Urk. In de 40e minuut kwam DOs echter langszij. Daniel van Warven bediende Frank Post, die vervolgens de gelijkmaker aantekende. Na rust had DOS nauwelijks nog iets in te brengen. In de 54e minuut kwamen de gasten goed weg toen William de Boer de paal raakte. Urk bleef vervolgens de aanval zoeken. Toch kwam de 2-1 toch enigszins uit de lucht vallen. Jan van Slooten kopte op fraaie wijze raak. Deze klap kwam DOS niet te boven. DOS was niet in staat om Urk nog angst aan te jagen en stapte het veld af met een 2-1 nederlaag.