Jeffrey Klein: 'Dit is voor mij gevoelskwestie'

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft een gevoelige nederlaag geleden. De club verliest topscorer Jeffrey Klein aan aartsrivaal DOS Kampen. Volgens Klein is er sprake van een gevoelskwestie. "Ik heb het gevoel dat ik bij DOS beter tot mijn recht kom."

Jeffrey Klein kan terugzien op een goed seizoen. Met twaalf treffers was hij topscorer bij Go-Ahead. Toch heeft hij besloten om over te stappen naar stadsgenoot DOS. Wat is er gebeurd? Heeft Jeffrey Klein ruzie gehad bij Go-Ahead? Deze vragen heeft Jeffrey Klein al vaakl moeten beantwoorden. "Er is helemaal niets gebeurd", zegt Klein. "Ik heb niets tegen Go-Ahead en heb een fantastische tijd gehad bij deze club." 

Klein voerde de afgelopen tijd diverse gesprekken met DOS. "En daar heb ik een heel goed gevoel aan overhouden. De speelwijze en de mentaliteit van DOS spreken me aan. Ik houd van passie en strijd en daar staat DOS voor. Bovendien zit er veel familie van me bij DOS. Ook het feit dat mijn vader bij DOS heeft gespeeld, heb ik wel een klein beetje mee laten spelen."

Volgens Klein heeft zijn goede gevoel over DOS de doorslag gegeven. "Het was een heel moeilijke beslissing. Ik ben een echt gevoelsmens. Mijn gevoel laat me zelden in de steek. Ik zie DOS als een nieuwe uitdaging die op het juiste moment komt. Ik denk dat DOS als club beter bij mij past en dat ik hier een goede kans heb om mezelf verder te ontwikkelen."