DJ's opgesloten in Glazen Huis

Partnerbijdrages

KAMPEN - 4 DJ's van Omroep IJsselmond stapten vrijdagochtend om 10.00 uur het Glazen Huis van Kampen in. Zij maken daar zonder te eten 36 uur lang onafgebroken radio voor het goede doel.

Jonathan Hafkamp, Tom van der Weerd, Klaasjan Strengers en Martijn Vaandering zijn opgesloten door burgemeester Bort Koelewijn. Zaterdagavond om 10 uur bevrijdt de burgemeester ze weer. Het Glazen Huis bevindt zich in de Oudestraat 252.

Omroep IJsselmond organiseerde dit Glazen Huis als kleine versie van Serious Request van radiozender 3FM. Het geld dat in Kampen opgehaald wordt, met het aanvragen van plaatjes en vrijwillige donaties, wordt geschonken aan Serious Request, dat dit jaar geld inzamelt voor moeders in andere landen die door oorlog en conflicten ongevraagd getroffen zijn.

De marathonuitzending is te volgen zijn via de radio op de frequenties 106.4fm in de ether en 104.1fm op de kabel. Ook wordt de uitzending worden uitgezonden op tv. Omroep IJsselmond is op dit moment alleen nog digitaal te ontvangen via kanaal 42. De uitzending kan ook bekeken worden via www.glazenhuiskampen.nl.