Spannende popmuziek in 't Ukien

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages


KAMPEN - 't Ukien heeft zaterdag 17 september een 'double-bill'-avond met twee veelbelovende liedjesschrijvers van Nederlandse bodem: Roy Santiago en Novack.? "Beide acts timmeren flink aan de weg", aldus de organisatie. "Novack was laatst nog bij Matthijs van Nieuwkerk op bezoek en Roy Santiago heeft onlangs een goed ontvangen cd uitgebracht."


Liedjessmid Roy Santiago is terug. "En hoe! De man met de fluwelen stem heeft net zijn nieuwe cd 'The Great Pretender' uitgebracht. Werd de vorige plaat nog gedomineerd door melancholie en somberheid, op zijn laatste wapenfeit vieren opgewektheid en vrijheid de boventoon."
In de studio werd Santiago bijgestaan door bekende Vlaamse en Nederlandse muzikanten (leden van o.a. De Staat, Millionaire en Goslink.) Dit resulteerde in een gevarieerd album vol spannende momenten. In het 't Ukien brengt hij deze nummers ten gehore brengen met een 4-koppige band.


Melancholie is ook te vinden in de muziek van Novack, die deze avond ook op de planken staan. Novack is geboren uit de Utrechtse band Vladimir. Waar Vladimir bekend stond om hun luidruchtige, aan post-rock verwante, rockshow, komen bij Novack vooral namen als Death Cab For Cutie en Elbow naar boven. De band speelde al samen met Alamo Race Track en Moss, en ze kunnen niet wachten om die positie in Nederlandse pop-wereld over te nemen.??"Vrolijke luistermuziek en mooie indie-pop op een avond, dat mag je niet missen!?", aldus de organisatie.
't Ukien gaat zaterdag 17 september om 21.00 uur open. Toegang kost 5,00.? Check www.ukien.nl voor meer programma informatie.


Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden