Muziekfestival in binnenstad Kampen

Partnerbijdrages

KAMPEN - In de binnenstad van Kampen is het aanstaande zaterdag weer extra gezellig. Dan vindt namelijk de halfjaarlijkse bandjesavond plaats waarbij de cafes traditioneel uitpuilen van gezelligheid. Dit jaar is in maar liefst twaalf cafes te genieten van livemuziek. De muziek begint om 22.00 uur en duurt tot 02.00 uur.

In de Bastaard speelt het Zwolse Muppetstuff. In de Blokhut komt Jac Ruiten langs met een gast. Wie dat is, blijft nog een verrassing. 't Haasje heeft deze avond een dj met muziek uit de tachtiger en negentiger jaren. In The Corner staat Neverich, de band die voortgekomen is uit het vroegere Bad Combination. Ook Fatih heeft een dj ingehuurd met muziek uit de tachtiger en negentiger jaren. 't Kroegje heeft Folk Rock muzikant Phil Carr uitgenodigd.

In De Lantaarn treedt Hydra op, de formatie die bekend is van de hit 'Als het gras twee kontjes hoog is'. In De Majesteit speelt de Kamper band No Brakes. In de Moriaan draait DiscJockey. Volkszanger Robbie Hollander komt op 't Ponton. In De Pub speelt de Millerband en De Vier Jaargetijden heeft Facts of Live uitgenodigd.