Bakkebaarden en blues in 't Ukien

Partnerbijdrages

KAMPEN - Haal de bakkebaarden maar uit de kast want zaterdag 8 oktober speelt Black Top in 't Ukien. "Deze oude rotten bewijzen dat blues ook vuig, sexy en opwindend kan zijn", aldus de organisatie. "De band mag zich vergelijken met een goede fles whisky: Hoe ouder - hoe beter. En het zorgt voor een flinke dosis hoofdpijn de volgende dag."

"Belgi mag dan Triggerfinger hebben, maar Nederland heeft Black Top. Sla bij de punk linksaf en volg de dampende paden van de rock tot je bij de krochten van de blues bent beland. Hier ergens vind je Black Top. Een ronkende machine die de heilige bas, drum & gitaar eenheid persoonlijk weer leven in blaast. De band bestaat uit drie oude rotten uit het vak, die samen al tientallen jaren de podia van Nederland onveilig maken."

Het tweede album is live op de band gezet door Marco Hovius van 16 Down. "Hij is gemaakt om festivalweides mee op te vreten en poppodia tot de rand toe af te breken. En dat zal zeker gebeuren. Dus haal de leren jassen van zolder, koop plaksnorren en  haal de air guitar uit de kast en help deze mannen een handje."

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden