IJVV verslaat koploper

LUTTEN – IJVV is aan een goede serie bezig in de derde klasse C. De IJsselmuidenaren wonnen zaterdag met 3-4 van koploper SC Lutten. Het was de derde zege op rij van IJVV. De wedstrijd werd in de 8e minuut op z’n kop gezet. IJVV kreeg een strafschop, nadat Chiel Buikema onderuit werd getrokken. Wegens protesteren werd een speler van SC Lutten met twee keer geel weggestuurd. Daarna benutte Buikema de strafschop. In de 20e minuut scoorde Gerjon van den Berg de 0-2 met een afstandsschot. Na deze treffer nam IJVV teveel gas terug. Vijf minuten voor rust kwam SC Lutten terug tot 1-2. Na rust kwam SC Lutten goed uit de kleedkamer. IJVV verloor de grip op de wedstrijd. In de 58e minuut scoorde de koploper op fraaie wijze. Daarna kwam de wedstrijd weer in balans. Tien minuten voor tijd kopte Gertjan van den Belt raak uit een corner. Vijf minuten later breidde IJVV deze marge uit via een goal van Buikema. Nog gaf SC Lutten niet op. Vlak voor tijd scoorde SC Lutten de 3-4 uit de kluts. De arbiter trok maar liefst acht minuten blessuretijd bij, maar IJVV bleef op de been.