Reflex start oefencampagne tegen Landstede

Sport

KAMPEN - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Reflex start donderdag 1 september de oefencampagne voor het nieuwe seizoen in eigen huis tegen Landstede. Reflex komt komend seizoen uit in de A-League en dat maakt deze confrontatie extra interessant.

Traditioneel begint Reflex altijd de voorbereidingscampagne tegen Landstede. Het duel begint donderdag om 19.00 uur. Twee dagen later speelt Reflex in de eigen hal tegen Taurus. Deze ploeg speelde vorig seizoen nog in de A-League. De Houtenaren worden komend seizoen afgelost door Reflex. Dit oefenduel start om 19.30 uur.

Op 10 september is er een driekamp in de Reflexhal tussen de teams van Alfa Next, Vocasa en Reflex. Er wordt gespeeld van 14.00 tot 20.00 uur. Een week later speelt Reflex in Rijssen een driekamp tegen Rivo en Twente 05. Op 24 september werkt Reflex een driekamp af bij Landstede. De derde tegenstander is Lycurgus. Op 1 oktober speelt de Kamper ploeg in de Reflexhal een oefenwedstrijd tegen SSS Barneveld. Dit duel begint om 19.30 uur. De oefencampagne wordt op 8 oktober afgesloten met een oefenduel tegen Landstede, aanvang 19.00 uur.