’s-Heerenbroek toont teveel ontzag voor DSV ‘61

’S-HEERENBROEK – In eigen huis heeft ’s-Heerenbroek dinsdagavond het eerste bekerduel in de poulefase verloren. De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Anton Visscher toonde teveel ontzag voor derdeklasser DSV ’61 en verloor met 1-4.’s-Heerenbroek kwam in de 10e minuut op voorsprong via een halve stift van Gert Kwakkel. Daarna toonde ’s-Heerenbroek veel te veel ontzag voor de tegenstander. De ploeg liep achteruit en riep daarmee de problemen over zichzelf af. De 1-1 in de 25ste minuut was een logisch gevolg. Daarna kwam Rob Henniphof net te laat om de 2-1 voor ’s-Heerenbroek in te tikken en behoedde doelman Laurens Visscher de thuisploeg meerdere keren voor een tegentreffer. Na rust voetbalde ’s-Heerenbroek goed mee, maar toch liep het veel averij op. De ploeg liet enkele kansen onbenut . DSV was efficiënt en liep uit naar een overtuigende 1-4 zege.