Go-Ahead versterkt zich met Cimen en Betaze

Sport

KAMPEN - Go-Ahead Kampen heeft de selectie voor volgend seizoen op de valreep nog weten te versterken. Met de komst van verdediger Nebil Cimen en Jesse Betaze is de selectie voor volgend seizoen rond.

Cimen doorliep de jeugd bij FC Twente en speelde ook in het tweede elftal van de eredivisionist. Daarna maakte hij de overstap naar Heracles Almelo, waar hij een behoorlijk aantal wedstrijden in de eerste divisie speelde. Na zijn profcarrière speelde hij vier seizoenen voor DETO. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor topklasser Quick '20 uit Oldenzaal. Cimen gaat komend seizoen aan de slag als trainer bij een zondagclub en wil daarom op zaterdag gaan voetballen. Hij kan achterin op meerdere posities uit de voeten.

Zwollenaar Betaze maakte de overstap van de jeugd van HTC naar FC Almere City. Daar speelde hij de afgelopen twee seizoenen in A1. Betaze had geen zicht op een plek in de eerste selectie en besloot daarom om zijn vizier te richten op het amateurvoetbal. Betaze kan op meerdere posities uit de voeten.


Met Cimen en Betaze komt het aantal nieuwelingen in de selectie voor volgend seizoen op vijf. Zo maakt Joshua van Marle de overstap van ONS Sneek naar Go-Ahead, komt Mark Koomen over van Flevo Boys en keert Nick Bakker terug op het oude nest. Bakker speelde het afgelopen seizoen in de topklasse met Sportclub Genemuiden en speelde daarvoor in de jeugd bij Vitesse.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.