Jeffrey Klein stapt over van Go-Ahead naar DOS

Sport

KAMPEN - Jeffrey Klein speelt volgend seizoen in het shirt van DOS Kampen. De spits was het afgelopen seizoen topscorer van Go-Ahead Kampen met twaalf goals. Daarnaast keert Walid Gabara terug bij DOS. Het afgelopen seizoen speelde hij bij Be Quick '28.

Met Gabara en Klein komt het aantal versterkingen van de DOS-selectie voor volgend seizoen op zeven. Middenvelder Lenhard de Velde komt over van FC Zwolle. Andre Erdsieck (Sportclub Genemuiden) is gehaald als opvolger van Nick Karel. Daarnaast maken de broers Arnoud en Hein Daalmeijer de overstap maken van WHC naar DOS. Koen Buikema verruilt IJVV voor DOS.

In het nieuwe beleidsplan van DOS ligt de focus op eigen jeugd, maar volgens DOS-voorzitter Danny van den Bos is het nog te vroeg om de competitie in te gaan met een team dat volledig bestaat uit eigen jeugd. "We hebben behoefte aan een aantal dragende spelers, met de nodige ervaring op het niveau dat we nastreven. Zij kunnen de jonge generatie beter laten voetballen en hen ook op een heleboel andere zaken begeleiden en sturen."