IJVV herstelt zich met remise

HIERDEN – IJVV heeft zich zaterdag hersteld van de zwaar teleurstellende 0-4 nederlaag tegen ESA. In een open en aantrekkelijke wedstrijd zonder veel kansen speelden de IJsselmuidenaren met 1-1 gelijk tegen Hierden. Na de blamage van een week eerder was IJVV gebrand op een goed resultaat tegen Hierden. De ploeg speelde gedurfd met volop druk op de bal. Beide ploegen kregen weinig grote kansen. Alleen Chiel Buikema was een keer gevaarlijk, maar hij schoot te slap in. De eerste de beste kans voor Hierden was gelijk raak. De thuisploeg glipte in de 40ste minuut door de IJVV-verdediging. Alleen voor IJVV-goalie Albert Jan Meuleman faalde Brian Klaassen niet. IJVV kwam goed uit de kleedkamer en was in het eerste kwartier de betere ploeg. Dat leidde in de 57ste minuut tot de gelijkmaker uit een mooie aanval. Gerjon van den Berg opende met een diagonale pass op Severin Simic. Die leverde vervolgens een harde voorzet af, die goed werd binnengekopt door Chiel Buikema. Na deze treffer ging de wedstrijd op en neer, maar grote kansen bleven uit. Beide middenmoters moesten genoegen nemen met een terechte puntendeling.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05