Dure nederlaag voor 's-Heerenbroek

Sport

'S-HEERENBROEK - In eigen huis heeft 's-Heerenbroek zaterdag een dure nederlaag geleden met het oog op een plaats in de nacompetitie in de vierde klasse. De formatie van trainer Gerrit  Bien ging verdiend met 0-1 onderuit tegen VSW en liet de kans liggen om Wilsum, de nummer vier op de ranglijst in de vierde klasse D, te passeren op de ranglijst.

Trainer Gerrit Bien was na afloop duidelijk. "Mijn ploeg had een complete offday. Er lukte vrijwel niets. We hebben heel slecht gespeeld." Het enige serieuze wapenfeit van 's-Heerenbroek was een kopbal van Gilliam Bien in de 53e minuut. Drie minuten later scoorde VSW de 0-1. Daar had het wel wat geluk voor nodig. Een afstandsschot verdween via het hoofd van Jan de Groot in het doel.

Bien denkt dat het falen van zijn ploeg te maken heeft met spanning. "Maar we hadden ook de nodige personele problemen. We zijn hier goed ziek van, maar we gaan weer lekker trainen. We moeten verder." Komende zaterdag speelt 's-Heerenbroek tegen Storica. Het lijkt een ideale tegenstander voor revanche. De Zwolse ploeg kreeg in achttien wedstrijden maar liefst 123 tegentreffers te verwerken.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21