Gebroeders Daalmeijer kiezen voor DOS Kampen

Sport

KAMPEN - Arnoud (31) en Hein (23) Daalmeijer verdedigen komend seizoen de kleuren van DOS Kampen. De broers komen over van WHC, waar zij respectievelijk dertien en vier seizoenen ervaring in de zaterdag Hoofdklasse C hebben opgebouwd.

Hoewel DOS Kampen een selectief beleid voert en terughoudend is met het aantrekken van spelers van buitenaf, benadrukt voorzitter Danny van den Bos dat de eerste selectie behoefte heeft aan meer ervaring van een hoger niveau. Trainer Jan Okke Koers is blij met de komst van de twee verdedigers. "Twee gemotiveerde en ervaren verdedigers kunnen we goed gebruiken. Met hen krijgen we niet alleen meer keuze achterin, vooral Arnoud kan de vele jonge spelers die we hebben, ontzettend veel bijbrengen".

Voor Hein en Arnoud Daalmeijer is DOS. Kampen geen onbekende: "Het karakter van de club spreekt ons aan. Op De Maten was het altijd lastig voetballen tegen een ploeg die altijd speelt met de wil om te winnen. Daar herkennen wij ons in. Tegelijk spreekt het ons aan dat DOS Kampen met veel eigen jeugd werkt en niet jaarlijks een nieuw team bij elkaar koopt."

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.