Viva La Donna verwendag voor vrouwen met kanker

Partnerbijdrages

 


KAMPEN - Stichting Viva La Donna organiseert sinds 2008 jaarlijks een verwendag voor vrouwen die getroffen zijn door kanker. Ook dit jaar weer zetten honderden schoonheidssalons, kappers, visagisten, masseurs en vele anderen zich belangeloos in voor een gratis verwenmoment.

De nationale "Viva la Donna dag" vindt plaats op zaterdag 28 mei 2011, maar op donderdag 26 mei zorgen Janita Kroes van Hoofdkwartier en Jet Hoppen van La Jet Beaute,  voor een verwenmoment voor vrouwen die kanker hebben. Vorig jaar vond het  niet plaats in Kampen, maar dit jaar pakken Janita en Jet de draad weer op.

Veel middenstanders laten de dames niet in de kou staan. Zo helpen, Da Drogist Bolwerk, Pfs-groep, Subway, Kamperflora, Bakkerij Schrijer, Hoofdkwartier, La Jet Beaute, van Lente Groente en Fruit, van Beek Lederwaren, ICOS Beauty Supply, COOP Supermarkt, Uutschieter Kampen, Super de Boer,  en Apotheek IJsselmuiden, de dames, door middel van sponsoring, om er weer een groot succes van te maken.

Dames met de diagnose kanker kunnen zich voor een verwenmoment aanmelden via 06-41556026 of 06-26666177. Het aanmelden kan tot en met dinsdag 24 mei. Met de 'Viva la Donna-dag' 2009 als herinnering, hopen de dames er dit jaar weer een fantastische dag van te maken.