Frank Post leidt DOS naar zege

KAMPEN - DOS Kampen heeft een goed seizoen afgesloten met een overwinning. Rouveen werd met 6-3 verslagen. Frank Post was de grote man in dit duel. Hij scoorde maar liefst vijf treffers. Post was in de 7e minuut voor het eerst trefzeker. Hij benutte een strafschop. In de 18e minuut maakte hij 2-0, op aangeven van Daniel van Warven. Daarna nam DOS gas terug. In deze fase had de thuisploeg geluk dat de arbiter de bal niet op de stip legde, na een overtreding van Marcel Post op Klaas Jan Poolman. In de 40e minuut kopte Frank Post DOS naar 3-0. Een minuut later Theo Huisman wat terug namens Rouveen, na balverlies van DOS. Vlak na rust kwam Rouveen nog dichterbij. Post nam DOS weer bij de hand. Eerst scoorde hij in de 51e minuut op fraaie wijze de 4-2. In de 70e minuut schoot hij wederom een strafschop binnen. Twee minuten later scoorde Van Warven de zesde treffer van DOS. Dit keer fungeerde Post als aangever. Poolman bepaalde in de 78e minuut de eindstand op 6-3. DOS is als zesde geëindigd in de eerste klasse D. Een uitstekende prestatie van de jonge groep van de vertrekkende trainers Jan Okke Koers en Jan Mulder.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden